100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210) E 420 T 279
Bouwjaar 06.1996 - 06.1997

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210) E 420 T

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET DraagarmenOPEL StabilisatorstangenLAND ROVER Stuurkogels. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Een defect fuseekogel herkennen

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210) E 420 T komen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210) bestellen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.