100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210) E 320 T 224
Bouwjaar 12.1996 - 03.2003

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210) E 320 T

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210) E 320 T bestellen

Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210) heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Een defect fuseekogel herkennen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Zimmermann, TRW, Textar, Lucas, Bosch, Pagid, Rofren, Brembo, ATE, Bendix en Jurid Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER RemcilindersDAIMLER StuurkogelsCHEVROLET Remblokken. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.