100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210) E 200 T Kompressor 186
Bouwjaar 06.1997 - 03.2003

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210) E 200 T Kompressor

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA WiellagersMERCEDES-BENZ HandremkabelsMINI Remklauwen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Een defect fuseekogel herkennen

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210) E 200 T Kompressor bestellen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S210), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.