Hemelvaart zijn alle pakketdiensten gesloten. Vandaag besteld is vrijdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 300 T 4-matic 180
Bouwjaar 06.1993 - 06.1996

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 300 T 4-matic

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Een defect fuseekogel herkennen

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE T-Model (S124) E 300 T 4-matic bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.