100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) E 270 CDI 163
Bouwjaar 03.2003 - 07.2009

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) E 270 CDI

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) E 270 CDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211).

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS RemtrommelsRENAULT WielnavenSUZUKI Stuurkogels. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.