100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) E 220 CDI 150
Bouwjaar 10.2003 - 07.2006

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) E 220 CDI

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Een defect fuseekogel herkennen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Open laadbak/ Chassis (VF211) E 220 CDI bestellen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.