100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124) E 220 150
Bouwjaar 06.1993 - 06.1997

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124) E 220

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124) E 220 heeft een eigen VIN-nummer. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Een defect fuseekogel herkennen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Coupé (C124). Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.