100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 300 d 245
Bouwjaar 05.2018 -

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 300 d

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO RemslangenISUZU StuurkogelsDACIA Stabilisatorstangen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 300 d bestellen

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.