100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 220 150
Bouwjaar 06.1993 - 03.1998

Fuseekogels MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 220

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Elke MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) E 220 heeft een eigen VIN-nummer. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A124) bestellen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Een defect fuseekogel herkennen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV RemtrommelsSUBARU WielnavenLADA Wiellagers.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.