100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS (C257) CLS 350 d 286
Bouwjaar 08.2018 -

Fuseekogels MERCEDES-BENZ CLS (C257) CLS 350 d

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ CLS (C257) CLS 350 d bestellen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER StuurkogelsKIA SpoorstangRENAULT Remblokken. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Een defect fuseekogel herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ CLS (C257) komen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Lucas, ABS, Bosch, Pagid, Brembo, Jurid, Zimmermann, ATE, Rofren en Textar Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.