100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 400 333
Bouwjaar 07.2014 - 12.2017

Fuseekogels MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 400

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ CLS (C218) CLS 400 komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemblokkenCITROEN DraagarmenVAUXHALL Spoorstang. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ CLS (C218) bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Een defect fuseekogel herkennen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.