100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 200 136
Bouwjaar 03.1998 - 03.2002

Fuseekogels MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 200

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208) 200 bestellen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ CLK Cabriolet (A208). Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.