100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 300 BlueTEC Hybrid / h 204
Bouwjaar 05.2014 - 05.2018

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 300 BlueTEC Hybrid / h

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 300 BlueTEC Hybrid / h dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) bestellen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH ABS sensorenDAF RemtrommelsCADILLAC Draagarmen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.