100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 220 D 95
Bouwjaar 08.1993 - 05.2000

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 220 D

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 220 D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202). Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Een defect fuseekogel herkennen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.