100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 e 211
Bouwjaar 07.2019 -

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 e

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGINFINITIDAIHATSUSUZUKI. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 e, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Fuseekogel zelf demonteren

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe veren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.