100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 245
Bouwjaar 09.2015 - 05.2018

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI RemblokkenJEEP ABS sensorenFIAT Remcilinders. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 bestellen

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.