100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 200 Kompressor 163
Bouwjaar 03.2001 - 05.2002

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 200 Kompressor

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 200 Kompressor bestellen

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Een defect fuseekogel herkennen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR RemklauwenCADILLAC DraagarmenINFINITI Stabilisatorstangen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.