100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) C 200 T Kompressor 163
Bouwjaar 09.2000 - 03.2001

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) C 200 T Kompressor

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) C 200 T Kompressor bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemtrommelsNISSAN WielnavenDAEWOO Fuseekogels. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Een defect fuseekogel herkennen

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Zimmermann, Lucas, Bosch, ATE, Pagid, Bendix, ABS, Brembo en TRW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.