Hemelvaart zijn alle pakketdiensten gesloten. Vandaag besteld is vrijdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 220 d 163
Bouwjaar 10.2015 - 05.2018

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 220 d

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 220 d bestellen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI HandremkabelsSUZUKI RemblokkenVAUXHALL Stuurkogels. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.