100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 180 150
Bouwjaar 11.2018 -

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 180

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel zelf demonteren

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 180 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDADAEWOOSKODADACIALDVIVECO. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.