100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 180 156
Bouwjaar 06.2016 -

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 180

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 180 bestellen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Gietijzer komt minder veel voor als component. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Een defect fuseekogel herkennen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemslangenOLDSMOBILE RemblokkenTOYOTA Wielnaven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.