100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) A 180 CDI 109
Bouwjaar 09.2004 - 06.2012

Fuseekogels MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) A 180 CDI

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) A 180 CDI bestellen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL WiellagersINFINITI SpoorstangLOTUS Remcilinders. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Een defect fuseekogel herkennen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Fuseekogel voor uw auto kopen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.