100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) Turbo-D 2.5 126
Bouwjaar 02.1988 - 08.1993

Fuseekogels MERCEDES-BENZ 190 (W201) Turbo-D 2.5

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Elke MERCEDES-BENZ 190 (W201) Turbo-D 2.5 heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ 190 (W201) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.