Hemelvaart zijn alle pakketdiensten gesloten. Vandaag besteld is vrijdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3-16 185
Bouwjaar 04.1984 - 01.1987

Fuseekogels MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3-16

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) E 2.3-16 komen.

Een defect fuseekogel herkennen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) bestellen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.