100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-5 II 1.8 i Turbo 185
Bouwjaar 04.2002 - 10.2005

Fuseekogels MAZDA MX-5 II 1.8 i Turbo

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA MX-5 II 1.8 i Turbo. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Fuseekogels voor uw MAZDA MX-5 II bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.