100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Stationwagen 2.2 D AWD 184
Bouwjaar 03.2018 -

Fuseekogels MAZDA 6 Stationwagen 2.2 D AWD

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Stationwagen 2.2 D AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA ABS sensorenGMC WielnavenMINI Handremkabels. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Fuseekogels voor uw MAZDA 6 Stationwagen bestellen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.