100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Bestelwagen/Bus 2.2 D 150
Bouwjaar 04.2015 - 05.2016

Fuseekogels MAZDA 6 Bestelwagen/Bus 2.2 D

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemslangenSUBARU WielnavenCHRYSLER Remtrommels. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Fuseekogels voor uw MAZDA 6 Bestelwagen/Bus 2.2 D bestellen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Bestelwagen/Bus past.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.