100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 F VI 1.9 16V 114
Bouwjaar 09.1998 - 01.2001

Fuseekogels MAZDA 323 F VI 1.9 16V

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Elke MAZDA 323 F VI 1.9 16V heeft een eigen VIN-nummer.

Een defect fuseekogel herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN ABS sensorenVAUXHALL RemschoenenTOYOTA Draagarmen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 F VI. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Fuseekogels voor uw MAZDA bestellen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.