100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Sedan 1.6 105
Bouwjaar 09.2013 -

Fuseekogels MAZDA 3 Sedan 1.6

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 3 Sedan 1.6 bestellen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Elke MAZDA 3 Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA.

Een defect fuseekogel herkennen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.