Hemelvaart zijn alle pakketdiensten gesloten. Vandaag besteld is vrijdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 Hatchback/Van 2.0 165
Bouwjaar 04.2015 - 05.2016

Fuseekogels MAZDA 3 Hatchback/Van 2.0

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA 3 Hatchback/Van 2.0 bestellen

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Een defect fuseekogel herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 3 Hatchback/Van past. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.