100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 3 1.6 MZ-CD 90
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Fuseekogels MAZDA 3 1.6 MZ-CD

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC ABS sensorenHYUNDAI RemslangenKIA Wiellagers. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Fuseekogels voor uw MAZDA 3 1.6 MZ-CD bestellen

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.