100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 450h AWD 262
Bouwjaar 11.2015 -

Fuseekogels LEXUS RX (_L2_) 450h AWD

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LEXUS RX (_L2_) 450h AWD bestellen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RX (_L2_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Fuseekogel zelf demonteren

Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENDAIHATSUDAFDODGELAND ROVER. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.