100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 4WD 300
Bouwjaar 10.2015 -

Fuseekogels LEXUS RX (_L2_) 350 4WD

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel zelf demonteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS RX (_L2_) 350 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LEXUS RX (_L2_). Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Fuseekogels voor uw LEXUS bestellen

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCALFA ROMEOLADACHRYSLER. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.