100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS RX 350 275
Bouwjaar 01.2009 - 09.2015

Fuseekogels LEXUS RX 350

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL FuseekogelsLOTUS RemblokkenROVER Remslangen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Fuseekogels voor uw LEXUS RX 350 bestellen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Elke LEXUS RX heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.