Hemelvaart zijn alle pakketdiensten gesloten. Vandaag besteld is vrijdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS NX 200t AWD 238
Bouwjaar 07.2014 -

Fuseekogels LEXUS NX (_Z1_) 200t AWD

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel zelf demonteren

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS NX (_Z1_) 200t AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Fuseekogels voor uw LEXUS NX (_Z1_) bestellen

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS komen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.