100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER RANGE ROVER I 3.9 4x4 182
Bouwjaar 11.1988 - 12.1992

Fuseekogels LAND ROVER RANGE ROVER I 3.9 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Fuseekogels voor uw LAND ROVER RANGE ROVER I 3.9 4x4 bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Een defect fuseekogel herkennen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER RANGE ROVER I past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.