100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER FREELANDER 2 2.0 Si4 4x4 241
Bouwjaar 10.2011 - 10.2014

Fuseekogels LAND ROVER FREELANDER 2 2.0 Si4 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER FREELANDER 2 2.0 Si4 4x4 komen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER FREELANDER 2 bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER HandremkabelsLEXUS RemtrommelsVAUXHALL Wielnaven. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.