100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DISCOVERY III VAN 2.7 TD 4x4 190PK
Bouwjaar 01.2007 - 07.2009

Fuseekogels LAND ROVER DISCOVERY III VAN 2.7 TD 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels
Wij checken of dit past
Past op uw LAND ROVER DISCOVERY III VAN
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 220442
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 13,6 mm
Ø Diameter: 42,3 mm
schroefdraadmaat: M12X1.75 RHT
Gewicht: 0,44 kg
Inbouwplaats:
50% Korting
24,79
49,59
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER DISCOVERY III VAN 2.7 TD 4x4 past.

Een defect fuseekogel herkennen

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DISCOVERY III VAN bestellen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Gietijzer komt minder veel voor als component. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.