100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DISCOVERY III 2.7 TD 4x4 200
Bouwjaar 09.2004 - 08.2009

Fuseekogels LAND ROVER DISCOVERY III 2.7 TD 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels
Wij checken of dit past
Past op uw LAND ROVER DISCOVERY III
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 220442
Voor 20:00 besteld, morgen gratis in huis!
Specificaties
Merk: Standaard kwaliteit
Ø conus diameter: 13,6 mm
Ø Diameter: 42,3 mm
schroefdraadmaat: M12X1.75 RHT
Gewicht: 0,38 kg
Inbouwplaats:
64% Korting
26,87
74,65
incl. BTW
Prijs Per stuk
Meer informatie
Fuseekogels achterzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DISCOVERY III 2.7 TD 4x4 bestellen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER DISCOVERY III dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA WielnavenVW VOLKSWAGEN RemslangenMERCEDES-BENZ Stabilisatorstangen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.