100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DISCOVERY I 2.5 TDI 4x4 113PK
Bouwjaar 10.1989 - 10.1998

Fuseekogels LAND ROVER DISCOVERY I 2.5 TDI 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER DISCOVERY I 2.5 TDI 4x4 past. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DISCOVERY I bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET DraagarmenTOYOTA WiellagersAUDI ABS sensoren. Elke LAND ROVER heeft een eigen VIN-nummer. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.