100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Station Wagon 3.9 V8 4x4 185PK
Bouwjaar 11.1998 - 02.2016

Fuseekogels LAND ROVER DEFENDER Station Wagon 3.9 V8 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DEFENDER Station Wagon 3.9 V8 4x4 bestellen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Een defect fuseekogel herkennen

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Elke LAND ROVER DEFENDER Station Wagon heeft een eigen VIN-nummer. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW RemslangenPORSCHE FuseekogelsPONTIAC Handremkabels. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.