100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Station Wagon 2.5 4x4 83
Bouwjaar 09.1990 - 12.1994

Fuseekogels LAND ROVER DEFENDER Station Wagon 2.5 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Een defect fuseekogel herkennen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DEFENDER Station Wagon 2.5 4x4 bestellen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.