100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Station Wagon 2.2 Td4 4x4 150PK
Bouwjaar 02.2015 - 02.2016

Fuseekogels LAND ROVER DEFENDER Station Wagon 2.2 Td4 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC ABS sensorenSMART StuurkogelsVOLVO Handremkabels. Elke LAND ROVER DEFENDER Station Wagon 2.2 Td4 4x4 heeft een eigen VIN-nummer.

Een defect fuseekogel herkennen

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER DEFENDER Station Wagon komen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.