100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Pick Up 4.0 4x4 182
Bouwjaar 04.1998 - 09.2000

Fuseekogels LAND ROVER DEFENDER Pick-up 4.0 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER DEFENDER Pick-up 4.0 4x4 past. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI HandremkabelsRENAULT StuurkogelsPONTIAC ABS sensoren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER DEFENDER Pick-up. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Fuseekogels voor uw LAND ROVER bestellen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.