100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Open laadbak/ Chassis 2.4 TD4 4x4 122
Bouwjaar 05.2007 - 02.2016

Fuseekogels LAND ROVER DEFENDER Open laadbak/ Chassis 2.4 TD4 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU RemblokkenRENAULT HandremkabelsDODGE Remschijven. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DEFENDER Open laadbak/ Chassis 2.4 TD4 4x4 bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Een defect fuseekogel herkennen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAND ROVER DEFENDER Open laadbak/ Chassis, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.