100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Cabrio 2.5 Td5 4x4 122PK
Bouwjaar 06.1998 - 02.2016

Fuseekogels LAND ROVER DEFENDER Cabrio 2.5 Td5 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Een defect fuseekogel herkennen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER DEFENDER Cabrio 2.5 Td5 4x4 komen.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DEFENDER Cabrio bestellen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAND ROVER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.