100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER 90 3.5 4x4 116PK
Bouwjaar 06.1984 - 07.1990

Fuseekogels LAND ROVER 90 3.5 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Een defect fuseekogel herkennen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER 90 3.5 4x4 bestellen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Elke LAND ROVER 90 heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER komen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.