100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER 110/127 3.5 4x4 116PK
Bouwjaar 01.1984 - 09.1990

Fuseekogels LAND ROVER 110/127 3.5 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Elke LAND ROVER 110/127 3.5 4x4 heeft een eigen VIN-nummer. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker.

Een defect fuseekogel herkennen

Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER 110/127 bestellen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER komen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?