100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER 110/127 2.3 D 4x4 63PK
Bouwjaar 06.1984 - 08.1987

Fuseekogels LAND ROVER 110/127 2.3 D 4x4

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Een defect fuseekogel herkennen

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER 110/127 2.3 D 4x4 komen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER 110/127 bestellen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER past. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.