100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA Y10 1.1 i.e. Fire Vierwielaandrijving 50
Bouwjaar 09.1992 - 12.1995

Fuseekogels LANCIA Y10 1.1 i.e. Fire Vierwielaandrijving

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA Y10 1.1 i.e. Fire Vierwielaandrijving bestellen

Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij controleren altijd bij de LANCIA Y10 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Een defect fuseekogel herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LANCIA. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.